Overige producties

Verhalen van mensen. Soms kort, soms lang, altijd persoonlijk en dicht op de huid.

2012 – heden

Persoonlijke filmportretten

Intieme levensverhalen. Altijd openhartig, soms onthullend, vaak ontroerend.

Deze persoonlijke filmportretten maak ik in opdracht. Ze zijn meestal bedoeld voor familie en vrienden van de geportretteerde. Ter gelegenheid van een jubileum, de  overdracht van het familiebedrijf  naar de volgende generatie of gewoon omdat het fijn is om je levensverhaal met dierbare mensen te delen.  De portretten zijn niet bedoeld om te publiceren. Daarom kan ik hier geen voorbeelden laten zien. Maar wil je er meer van weten: bel me voor een afspraak! 

2018

Studiereis Bologna

Een korte film als uitnodiging

In opdracht van Jan Hille Noordhof heb ik een korte impressie gemaakt van twee studiereizen naar Bologna. Als uitnodiging aan nieuwe cursisten om mee te gaan naar “Il Grasso”.

2014

De vent maakt de tent

Een miniportret van Jan Kruse

Vanaf 2013 maak ik korte portretten waarin een ondernemer zijn of haar passie laat zien. Vanuit de gedachte dat enthousiasme besmettelijk is en dat je dus goede medewerkers en klanten krijgt wanneer je jouw passie durft te delen. Dit portret van Jan Kruse is daar een mooi voorbeeld van. Durf jij ook je passie te delen? Ik hoor het graag.

2018

Midden in het normale leven

Korte film

In opdracht van Woonwaterrijck Stavoren is dit een korte film uit een serie van 4. Samen geven de films een beeld van wonen en recreëren in Woonwaterrijck.

Overige producties

Fens Film

Ingrid Kleinsman